mr. P. de Boom2023-07-04T14:41:56+02:00

Wie zijn wij

mr. P. (Pauline) de Boom

Advocaat P. de Boom

Oplossingsgerichte advocaat en scheidingsmediator vFAS met veel ervaring

Ik ben Pauline de Boom, geboren en getogen te Barendrecht en sinds 1997 advocaat. Ik ben afgestudeerd in twee richtingen, waaronder het privaatrecht. Het leukste onderdeel van het privaatrecht vind ik nog steeds het personen- en familierecht. Na jarenlang onderhandelen en procederen ben ik in 2014 aangesloten bij de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), omdat ik geloof in de voordelen van mediation boven procederen. Als mediator begeleid ik mensen bij het zoeken naar oplossingen voor hun conflict. Partijen proberen in mediation samen tot een oplossing te komen onder begeleiding van een mediator. De mediator zorgt ervoor dat beide partijen kunnen vertellen wat hen dwars zit en partijen elkaar weer kunnen horen en zien. In veel gevallen lukt het partijen om er dan samen uit te komen.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via:

Mr. P. de Boom heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen en familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Voor de algemene voorwaarden die Advocatenkantoor Van Wessel B.V. hanteert, klikt u op de volgende link: Algemene voorwaarden.

Gerelateerde artikelen