mr. H.J. Hulsbergen2022-11-25T16:10:04+01:00

Wie zijn wij

mr. H.J. (Arjan) Hulsbergen

H.J. (Arjan) Hulsbergen

Bevlogen business-advocaat

Ik heb een hart voor zakenmensen. Met name voor hardwerkende ondernemers die mooie producten of diensten leveren en op een eerlijke en eervolle manier hun bedrijf willen leiden. Voor hen spring ik graag in de bres en ga ik een tandje harder. Juist als het spannend voor ze wordt.

Strategisch-juridisch adviseur

Mijn taak is om cliënten bij de rechter weg te houden. Als strategisch-juridisch adviseur sta ik naast ze en help ik ze om vooruit te zien, hun positie en doel te bepalen en de juiste stappen te zetten op weg naar resultaten en doorbraken. Confrontaties ga ik graag aan, desnoods via de rechter, maar wel met gevoel voor verhoudingen. Er valt immers veel meer te winnen (of te verliezen) dan een zaak.

H.J. (Arjan) Hulsbergen
H.J. (Arjan) Hulsbergen

Wie staat er naast je in moeilijke tijden?

Een juridisch conflict kan heel spannend zijn, ook voor ondernemers. In zulke tijden loop ik graag een tijdje mee op. Ik ken het klappen van de zweep en loods mijn relaties door het mijnenveld van bedreigingen en onzekerheden, terwijl ik ze help om de rust en het overzicht te bewaren en kansen te benutten. Soms moet ik forceren om een crisis te beëindigen. Dat vraagt om wijsheid en groot vertrouwen. Dat besef ik maar al te goed.

Brede ervaring

In ruim 30 jaar rechtspraktijk, heb ik brede kennis en ervaring opgedaan. Mijn werkterrein is dan ook vrij breed en raakt de meeste juridische gebieden waar ondernemers tegenaan lopen: in hun eigen organisatie, hun commerciële activiteiten, hun klanten en leveranciers, hun concurrentiepositie, hun personeel en hun huisvesting. Nieuwe cliënten komen meestal op voordracht van een tevreden relatie. Gelukkig maar, want niet elke cliënt past bij mij.

H.J. (Arjan) Hulsbergen

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via:

Mr. H.J. Hulsbergen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: algemene praktijk. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Voor de algemene voorwaarden die Hulsbergen Advocatuur B.V. hanteert, klikt u op de volgende link: Algemene voorwaarden.

Gerelateerde artikelen