mr. D.C.A. van Wessel2022-11-25T16:09:29+01:00

Wie zijn wij

mr. D.C.A. (David) van Wessel

Advocaat D.C.A (David) van Wessel

Betrokken advocaat

Ik heb een hart voor het juridische vak en ik sta iedere cliënt samen met mijn team op een persoonlijk en betrokken wijze bij.

Betrokkenheid en zoeken naar een goede blijvende oplossing voor uw probleem staan bij mij voorop. Hierbij wordt met daadkracht en pragmatisch gehandeld zodat u weer verder kunt met uw leven.

Onderhandelaar en procesadvocaat

Mijn taak is in eerste instantie om tot een oplossing te komen buiten de rechter om. Als adviseur en onderhandelaar lukt het ons vaak om cliënten zo weg te houden bij de rechter waarbij u zelf een beslissing kunt nemen in plaats van de rechter.

Als dat niet lukt om er met de wederpartij uit te komen gaan wij de strijd aan bij de rechtbank. Hierbij strijden wij dan voor uw belang, want uw belang is dan mijn belang. Hierbij heb ik oog voor alle mogelijkheden en gaan we voor de beste strategie.

Advocaat D.C.A (David) van Wessel
Advocaat D.C.A (David) van Wessel

Een gids die naast je staat

Een juridisch conflict brengt vaak veel onrust en spanningen met zich mee. Zeker op het gebied van familierecht en arbeidsrecht. Hoe werkt het allemaal en waar heb je recht op en wat zijn de mogelijkheden.

Wij weten hoe de hazen lopen en loodsen u door de onzekere periode en onrust heen. Hierbij zoeken we naar de beste oplossing, dit kan dus  door overleg zijn maar ook door te procederen bij de rechtbank.

Gespecialiseerde ervaring

Ik ben tweemaal meester in de rechten namelijk in Nederlands recht en fiscaal recht en sinds 2004 actief in de rechtspraktijk.

Na 9 jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik de advocatuur ingestapt in 2013. Hierbij heb ik direct gekozen me te specialiseren in het arbeidsrecht en familierecht.

Advocaat D.C.A (David) van Wessel

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via:

Mr. D.C.A. van Wessel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen en familierecht
  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Voor de algemene voorwaarden die Advocatenkantoor Van Wessel B.V. hanteert, klikt u op de volgende link: Algemene voorwaarden.

Gerelateerde artikelen